Introductie

Bij ons bureau draait het om oprechte interesse in klant en kandidaat; om relatiemanagement, om de juiste match. Je krijgt bij ons verantwoordelijkheid en vrijheid. Onze klanten komen veelal via ons eigen netwerk. (Koude) acquisitie behoort dus niet tot je takenpakket. Hoe tof is dat! En daarin onderscheiden we ons absoluut van andere bureaus.

Functie

Waarom moet je voor deze rol kiezen?

 • Er zijn doelen en ambities, maar er is absoluut geen ‘target-race’;
 • Je bent verantwoordelijk voor het gehele recruitment proces, van intake met de klant tot en met de evaluatie van een plaatsing;
 • Er is geen sprake van een eilandjescultuur, maar je werkt in teamverband;
 • Bij ons hoef je geen koude acquisitie te doen, maar je bouwt aan lange termijn relaties door goed relatiemanagement met voornamelijk exclusieve klanten
 • Verantwoordelijk voor het vergroten van ‘Risk Awareness’ door het organiseren van bijeenkomsten;
 • Er is een uitstekende bonus, gebaseerd op kwaliteit en de financiële prestaties van het team;
 • Je mag de strategie van de snel groeiende organisatie mede vormgeven;
 • Er is inhoudelijke kennis in huis van de vakgebieden waarop je actief bent;
 • Je hebt diversiteit in de bemiddeling: interim posities, vaste posities en trainees;
 • Super leuk team waarin we gezamenlijk successen vieren.

Wat ga je doen?

Je hebt de volledige regie over invulling vaste functies en interim-opdrachten. Dat betekent opdrachtgevers bezoeken, intakegesprekken voeren, kandidaten zoeken en interviewen. Hierbij bepaal je zelf welke wervingsmiddelen worden ingezet; je gaat daarbij innovatief en creatief te werk. Je bouwt graag je eigen netwerk op, signaleert commerciële kansen en komt met ideeën voor knelpunten en verbeteringen. Kortom 360 graden recruitment met vrijheid en verantwoordelijkheid.

Waar kom je terecht?

ARC People is een jong en snel groeiend bureau. Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden audit, risk en compliance. ARC People heeft een indrukwekkend klantenbestand van bekende, aansprekende organisaties, in verschillende sectoren. Meer en meer nieuwe klanten blijven ons vinden, waardoor wij dringend op zoek zijn naar een nieuwe collega. Ons kantoor is in het centrum van Hilversum. Onze werksfeer is prettig, ambitieus en humorvol. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën. Het takenpakket is wisselend, met mogelijkheden om eigen accenten te leggen en je sterke punten ten volle in te zetten. Het nieuwe werken is ingeburgerd binnen ons bedrijf, zonder elkaar uit het oog te verliezen.

Audit, Risk en Compliance

Wij zijn eraan gewend om veel te moeten uitleggen wat het inhoudt om auditor, riskmanager of compliance officer te zijn. Voor dit moment is het goed om te weten dat we het hebben over hoogwaardige professionals die relevante werkzaamheden verrichten op bestuurlijk niveau in grote organisaties. Meer details volgen later wel, als we elkaar spreken. En wanneer je bij ons start, hoort daar vanzelfsprekend een introductie-opleiding in audit en risk bij.

De functie-eisen

Als consultant voldoe je aan de volgende eisen?

  • HBO werk- en denkniveau;
  • Drie jaar ervaring met recruitment;
  • Vertrouwd met ATS, LinkedIn en social media;
  • Resultaatgericht en gericht op inhoud;
  • Zorgvuldig, creatief en assertief.

  Jouw arbeidsvoorwaarden

  Voor zowel fulltime als parttime (minimaal 32 uur) invulling van de functie staan we open. Het salaris is marktconform en er is een goede bonusregeling, voor zowel het leveren van kwaliteit als het realiseren van plaatsingen. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

  Heb je interesse of wil je meer weten?

  Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar nicole@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis, Sr. Consultant op nummer 06-81804247.

  Niet voor jou, wel voor een andere topper?

  Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

  Interesse in andere vacatures?

  AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.=