Introductie

Ervaren en handson interim Risk & Compliance Manager, voor een lange opdracht.

Functie

Wat ga je doen?
We zoeken met spoed een interim Risk & Compliance Manager, voor een relatief lange interim opdracht bij een verzekeraar. Deze verzekeraar heeft veel uitdagingen op beheersingsvlak en jouw expertise is dan ook zeer gewenst! Je bent primair met de uitvoering van Operational Risk bezig. Ook kan er een stukje Compliance werk van je worden gevraagd, maar dan wel vanuit een Riskmanagement-insteek (i.p.v. de juridische). Het is in deze opdracht erg belangrijk dat je je advieskwaliteiten inzet om de organisatie tot de juiste verbeteringen te stimuleren. En op basis van je senioriteit weet je de juiste keuzes te maken in het vele werk dat er ligt. Daarin krijg je ook de vrijheid. De locatie van de opdrachtgever bevindt zich in de omgeving van Amsterdam. De interim opdracht dient op korte termijn te starten en zal 6-12 maanden gaan duren. De inschatting is, dat je er gedurende deze maand gemiddeld 4 dagen per week mee bezig zult zijn. Het uurtarief voor deze opdracht is € 100,- exclusief BTW en inclusief reiskosten.

De functie-eisen
Om als interim Risk & Compliance Manager aan de slag te kunnen, dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring op het gebied van Risicomanagement;
  • Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan in een audit-, risk- of compliance functie in de financiële sector;
  • Je kunt goed uit de voeten in een organisatie met veel dynamiek en durft keuzes te maken;
  • Je hebt een betrokken attitude. Je adviseert en weet anderen te stimuleren tot verbetering;
  • Je bent handson.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, reageer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kun je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin op nummer 06-38170335.

Interesse in andere vacatures?
RiskPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kunt ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.

Met deze sollicitatie ga je akkoord met ons Privacy Reglement.