De beste Interim Risk manager of Risk management professional voor uw organisatie

Heeft u de behoefte aan tijdelijke deskundigheid of capaciteit voor uw risicomanagement functie? RiskPeople heeft de afgelopen jaren bij tientallen organisaties in die behoefte voorzien. Door de inzet van eigen risicomanagers, of gebruikmakend van zelfstandige interim professionals waarmee RiskPeople al eerder naar tevredenheid werkte.

De interim risicomanagement professionals van RiskPeople worden desgewenst ingezet voor een periode of voor uitvoering van specifieke opdrachten. Rollen waarvoor RiskPeople vaak wordt gevraagd, zijn:

  • Testen van de key risks en key controls (in het kader van de AO/IC, internal control, IT-beheersing, SOX of J-SOX);
  • Inrichten of herzien van het (IT) control framework;
  • Begeleiding / coaching van de risicomanagers;
  • Opstellen van risicomanagementbeleid en/of de implementatie daarvan.

Door de combinatie van eigen consultants en het beste interim netwerk van Nederland, is RiskPeople in staat om u binnen drie werkdagen de keuze te geven uit minimaal twee beschikbare, passende interim professionals.

RiskPeople heeft ervaring de financiële sector, toezichthouders, retail, zorginstellingen, universiteiten, gemeenten en provincies, woningcorporaties, scale-ups, et cetera. Met veel plezier brengen we u desgewenst in contact met één van onze eerdere opdrachtgevers voor een referentie.

Met co- en outsourcing kan RiskPeople u voorzien van een meer permanente uitbesteding van Riskmanagement-activiteiten.

Voor een concrete vraag of de verkenning van een samenwerking kunt u contact opnemen met Sander van Oosten (via 06-18804323 of sander@arcpeople.nl).

  • Sander van Oosten
    Sander van Oosten Partner

    06-18804323

Binnen drie werkdagen de juiste risk professional

085-2733025