Introductie

“Nourishing life and growth” Dat is waar Ausnutria voor staat. Een veelzijdige functie voor een gepassioneerde Internal Control Specialist!

Functie

Wat ga je doen

Als Internal Control Specialist toets je of de bedrijfsvoering van Ausnutria zodanig is ingericht en functioneert zodat strategische en operationele doelstellingen gerealiseerd kunnen worden en de risico’s beheersbaar blijven. Hierbij onderhoud jezelf contact met zowel de interne als externe belanghebbenden. De audits vinden plaats binnen alle bedrijfsprocessen van Ausnutria. Belangrijk hierbij is het begrijpen en beschrijven van de processen om risico’s en controles te identificeren. Je fungeert daarbij als een volwaardig gesprekspartner op alle niveaus. Daarnaast voer je risicobeoordelingen uit, plan en voer je interne controles uit en stel je auditplannen op. Ook het bewaken en beoordelen van de uitvoering van het Internal Control Framework is een onderdeel van je functie. Door jouw expertise en persoonlijkheid heb je impact op de organisatie. Jíj verbindt de business en Internal Control. In jouw rol als Internal Control Specialist heb je een unieke kans om veel verschillende gebieden van Ausnutria te zien en te begrijpen.

De functie-eisen

Als Internal Control Specialist voldoe je aan de volgende eisen:

 • Afgeronde WO-opleiding;
 • Bij voorkeur afgestudeerd als RO/RA;
 • Minimaal 3-4 jaar relevante werkervaring binnen audit;
 • Ervaring met IFRS en SAP is een pré;
 • Prettige nuchtere persoonlijkheid;
 • Proactief, nieuwsgierig en een dosis lef;
 • Communicatief vaardig in zowel Nederlands als Engels.

Waar kom je terecht?

Ausnutria is een professionele, snelgroeiende en internationaal opererende zuivelgroep. Ausnutria heeft ongeveer 700 werknemers in Nederland, verspreid over 4 productielocaties in Ommen, Kampen, Leeuwarden, Heerenveen en het hoofdkantoor in Zwolle. Samen maken we deel uit van Ausnutria Dairy Corporation Ltd., genoteerd aan de Hong Kong-effectenbeurs. Werken bij Ausnutria betekent werken voor een organisatie met een open en nuchtere, maar bovenal ondernemende bedrijfscultuur. Bij Ausnutria werken we altijd aan de volgende stap naar verbetering. Realistisch en tegelijkertijd baanbrekend. De Internal Control Specialist rapporteert aan de Manager Internal Control. In het jonge en dynamische Internal Control team ga je de uitdaging aan om de processen en performance van Ausnutria te verbeteren en een bijdrage te leveren aan de verdere groei van de organisatie.

Wist je dat Ausnutria

 • Een historie heeft die teruggaat tot 1897?
 • Ausnutria 5 internationale verkoopkantoren en 4 productielocaties in Nederland heeft?
 • De producten uit Nederland naar meer dan 65 landen wereldwijd worden geëxporteerd?
 • o.a. het Alzheimercentrum, maar ook andere goede doelen en initiatieven?

Jouw arbeidsvoorwaarden

Het is een functie voor 40 uur per week. De standplaats is Zwolle. De salarisindicatie ligt tussen de €3.626 – €5.170 (afhankelijk van ervaring). Aanvullend een variabele beloning van 12% afhankelijk van eigen ontwikkeling en performance van Ausnutria. Daarnaast biedt Ausnutria onder andere 25 vakantiedagen, een uitstekende pensioenregeling ondergebracht bij NN (eigen bijdrage van 4.3%), reiskostenvergoeding en uiteraard een telefoon en laptop.

Heb je interesse of wil je meer weten?

Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar yalcin@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Yalcin Cetin, Consultant op nummer 06-38170335.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?

Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?

AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan op onze website. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je bij ons in, dan blijf je ook op de hoogte.