Risk Professionals en hun riskcarrière

Bent u risicomanager en wilt u een nieuwe uitdaging (vast of interim) verkennen? Laat uw gegevens hier achter, zodat wij u periodiek kunnen inlichten over de meest recente vacatures en interim opdrachten.

Wij zoeken geregeld risk professionals. Voor vacatures en interim rollen, uiteenlopend qua niveau (van junior tot en met management), taken en specialisme (waaronder Enterprise Risk, IT-risk, Operational Risk, AO/IC) en type organisatie (profit en non-profit).

Spreekt een specifieke vacature of interim opdracht op de vacaturepagina u nu al aan, dan kunt u daarvoor uiteraard gelijk uw interesse laten blijken.

  • "RiskPeople zocht contact voor een opdracht op het gebied van risicomanagement. Tijdens het eerste gesprek bleek hun materiekennis en dat zij zich hadden voorbereid. De opdracht en de opdrachtgever pasten zowel bij mijn expertise als bij mijn persoonlijke eigenschappen. Ineens een goede match. De opdracht is afgerond tot tevredenheid van alle betrokkenen. RiskPeople hield gedurende de uitvoering contact en zorgde voor een snelle en goede administratieve afwikkeling. Zo’n samenwerking is zeker aanbevelingswaardig."

    Bert de Fockert

Audit professional? Schrijf u direct in voor uitdagende vacatures & opdrachten