Mireille Huizenga is met ingang van 1 juni 2019 toegetreden tot ARC People als Associate Partner, ter versterking van het label RiskPeople. Partners Marc van Heese en Sander van Oosten: ‘De groei van onze Risicomanagement activiteiten vraagt om meer focus en deskundigheid. Mireille werkte al samen met ARC People in Risk opdrachten en ieder van ons zag de meerwaarde in toetreding tot onze organisatie voor de lange-termijn.’

Mireille Huizenga RO MMC heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het werkveld van Risicomanagement. Na een start bij PwC Financial Services als Projectmanager, zette zij haar carrière als consultant voort bij rechtsopvolgers zoals IBM Consulting en Conquaestor. In die periode rondde zij ook haar post doctorale Master of Management Consulting aan de VU af. In de ruim acht jaar daarna adviseerde zij, samen met haar team van risk consultants, meerdere managementteams van ABN AMRO over de juiste balans tussen commercie en operationele risico’s. Vanaf 2015 zette Mireille haar activiteiten voort als zelfstandig ondernemer. Vanaf dat moment zette zij bij meerdere banken en verzekeraars haar kennis van non-financial risk en haar managerial kwaliteiten in om risicomanagement naar een hoger niveau te brengen.

Mireille Huizenga wordt binnen ARC People verantwoordelijk voor alle diensten op het gebied van Risicomanagement. ‘Gedurende mijn carrière maakte ik geregeld uitstapjes naar de aanpalende vakgebieden Audit en Compliance. Ook bij ARC People grijp ik nu de mogelijkheid om Risicomanagement als verbindend en belangrijk vakgebied neer te kunnen zetten.’, aldus Mireille.

ARC People levert oplossingen met mensen en kennis, in de vakgebieden Audit, Riskmanagement en Compliance. Met een team van gemiddeld 35 professionals bedient ARC People, vanuit vestigingsplaats Hilversum, een indrukwekkende klantenportefeuille van ongeveer 130 organisaties.