Introductie

Pionieren, opbouwen, samenwerken en inhoudelijk bezig zijn! Dat is wat je als Sr. IT Auditor bij Obvion mag verwachten!

Functie

Arbeidsvoorwaarden

  • Een salaris rond de 80K;
  • 13e maand;
  • Goede secundaire voorwaarden, waaronder Employee Benefit Budget van 10% van het bruto maandsalaris;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Mogelijkheid om thuis te werken;
  • Contract voor onbepaalde tijd

Een team in ontwikkeling en opbouw, ruimte voor eigen initiatief, persoonlijke ontwikkeling en doorgroei. Een organisatie waar ambitie, duurzaamheid en transparantie belangrijke waarden zijn, informeel en hardwerkend. Outsourcing, data warehouse, data-analytics, Cloud computing, IoT en/of GDPR zijn actuele thema’s; als Sr. IT Auditor binnen Obvion neem je het voortouw in het verder uitrollen van deze thema’s en het door ontwikkelen van de 3e lijn. Als ‘critical friend’ pak je de rol van serieuze gesprekspartner voor de directie, 1e en 2e lijn.

Zo ziet jouw profiel eruit

IT-audits hebben voor jou weinig geheimen. Door je ervaring heb je inzicht in bedrijfsprocessen, IT-inrichting en beheeractiviteiten. Uitstekende technische kennis dus. Maar naast IT-Auditor ben je ook Relatiemanager. Je verbindt je immers met je gesprekspartners, overtuigt op inhoud en bent gericht op samenwerking. Daarbij ga je ook lastige gesprekken niet uit de weg – want je focus richt zich het evalueren en verbeteren van de betrouwbaarheid en doelmatigheid van processen van governance, risicomanagement en beheersing. Je biedt oplossingen en gaat voor kwaliteit.

Wat ga je doen?

Als Sr. IT Auditor maak je onderdeel uit van een klein team. En dat maakt de functie zo leuk. Want het team is in opbouw en dat betekent dat je kunt pionieren. Je gaat zelfstandig en in teamverband audits uitvoeren, het is immers geen ge-isoleerde IT-auditrol. Er spelen een aantal grote project waarin je als Sr. IT Auditor een belangrijke rol in speelt in de herinrichting van IT-systemen en digitalisering van processen. Hierin zullen data-analytics, cyber security en data warehouse een steeds grotere rol gaan spelen, om maar een wat te noemen. Kortom, genoeg te doen voor een Sr. IT-auditor die op basis van inhoud, verbinding een stevige gesprekspartner is om zaken voor elkaar te krijgen.

Obvion

Obvion – 100% dochteronderneming van Rabobank – is volop in beweging, zakelijk met oog voor de mens. Werken bij Obvion betekent samenwerken met 600 enthousiaste collega’s, collegialiteit staat hoog in het vaandel. De organisatie biedt onafhankelijk hypotheekadvies en wil verduurzaming van wonen voor iedereen bereikbaar maken. Mens én maatschappij staan dan ook centraal. Gericht op ‘dat kan wél’ in plaats van ‘dat gaat niet’. De cultuur laat zich omschrijven als informeel, ambitieus en hardwerkend. De organisatie is gehuisvest in een prachtig kantoorpand op loopafstand van het centrum van Heerlen.

Harde criteria

  • Afgeronde WO-opleiding + RE;
  • Aantoonbare affiniteit met IT;
  • Certificeringen CISA, CISSP CISM pré;
  • Minimaal 6 jaar relevante werkervaring.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV en motivatie naar annemarie@arcpeople.nl. Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Annemarie Blaisse, recruitment manager op nummer 06-41532393.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.