Introductie

Weet jij hoe je de juiste kandidaten herkent, bereikt en boeit? En zitten oprechte interesse, resultaatgerichtheid en dienstverlening in je DNA?

Functie

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de consultant bij een wervingsaanvraag. Je gaat op zoek naar de beste kandidaat voor een vaste of tijdelijke vacature. Daarvoor zet je diverse middelen in, zoals search binnen de eigen database en diverse social media. Daarnaast breng je de arbeidsmarkt voor auditors, risk professionals en compliance officers in kaart en bedenk je hoe je in contact komt met deze doelgroep. Je bent dus doorlopend bezig met het onderhouden en uitbreiden van ons kandidaten netwerk.

Wat breng je mee?
Als werving specialist / recruitment assistent voldoe je aan de volgende eisen:

    • HBO werk- en denkniveau;
    • Een dienstverlenende instelling is een must;
    • Leergierig, Zorgvuldig en Vindingrijk;
    • Resultaatgericht, Gestructureerd en Doorzettingsvermogen;
    • Communicatief sterk.

De functie is geschikt voor een young professional die zijn / haar start in HR / recruitment wil maken en het vak wil leren. Of voor een ervaren iemand die er energie van krijgt om de beste kandidaten te vinden en aan een juiste baan te helpen.

Waar kom je terecht?
ARC People is een jong en sterk groeiend bureau. Naast werken houden we van gezelligheid, hebben regelmatig borrels, delen onze successen en gaan met plezier naar ons werk.Wij leveren expertise en capaciteit binnen de vakgebieden audit, risk & compliance en zijn in korte tijd uitgegroeid tot dé partij binnen Nederland voor deze vakgebieden. Het team bestaat uit 7 interne medewerkers, verschillend aantal trainnee’s en een groot aantal interimmers.

Jouw arbeidsvoorwaarden
Het is een functie bij voorkeur voor 4 of 5 dagen per week (in overleg te bepalen). De standplaats is Hilversum. Het salaris is marktconform. Wij zijn van het moderne werken, bieden training on the job en laten je groeien in het vak. En wij houden ervan successen te vieren. Er wordt een jaarcontract aangeboden met het vooruitzicht op een vaste aanstelling.

Heb je interesse of wil je meer weten?
Als je interesse hebt, solliciteer dan via onze website. Of mail je CV naar nicole@arcpeople.nl Voor meer informatie kan je ook eerst contact opnemen met Nicole Olde Weghuis op nummer 06-81804247.

Niet voor jou, wel voor een andere topper?
Misschien past de rol je niet of ben je niet (actief) op zoek. Maar je wilt wel andere goede professionals aanbevelen? Dan horen wij graag van je. Natuurlijk stellen we daar wat tegenover, dat hoort bij samenwerken. Als een tip leidt tot een plaatsing, dan belonen wij dat met onze Findersfee.

Interesse in andere vacatures?
AuditPeople werkt voor aansprekende organisaties. Als je wilt weten voor welke posities wij nog meer werven, kijk dan bij onze vacatures. Je kan ons ook volgen op LinkedIn. Of schrijf je in, dan blijf je ook op de hoogte. Solliciteer direct via onderstaande knop.